Jajce Zupanija SB

„20. Božić u Jajcu – Nova 2016. Godina“

chevron-right chevron-left

U utorak, 29. prosinca 2015. godine u večernjim satima, održano je druženje „20. Božić u Jajcu – Nova 2016. Godina“, a povodom Božićnih i Novogodišnjih blagdana. Iako prohladno, veliki broj građana, članova Udruga proisteklih iz Domovinskog rata, gospodarstvenika, članova HDZ-a BiH, HKD-a Napredak, Limene glazbe Jajce, Jajčana iz dijaspore, raznih skupina društva, staro i mlado došlo je i posjetilo druženje i uz kuhano vino poželjeli jedni drugima sve najbolje u povodu Božićnih i Novogodišnjih blagdana.
Predsjednik Udruge 13. Rujan i predsjednik OO HDZ BiH Jajce gosp. Ivo Šimunović zahvalio se svima što su se okupili u ovolikom broju. Uputio je iskrenu zahvalu svima, a posebno onima koji su pripomogli u financiranju veličanstvene 20. Obljetnice oslobođenja općine Jajce i Dobretići 13. rujna 2015. godine. Zahvala je upućena i Hrvatskoj udruzi gospodarstvenika općine Jajce za pokroviteljstvo druženja.
Na kraju je uputio iskrene čestitke za Božićne blagdane kao i sretnu i uspješnu Novu 2016. Godinu, uz nadu da će ovo druženje biti tradicionalno, s pozivom da se vidimo i dogodine.
Druženje je nastavljeno u ugodnoj atmosferi uz izvođenje Božićnih pjesama u izvedbi Limene glazbe Jajce i zbora HKD Napredak Jajce.

M.L.
foto by Tvrtko Zrile

HDZ Jajce

Hrvatska demokratska zajednica BIH narodna je stranka koja okuplja sve slojeve hrvatskoga naroda i drugih građana u BiH. Svoj program temelji na načelima kršćanske demokracije.