Jajce

Članovi OO HDZ BiH Jajce nazočili preuzimanju dužnosti novog ministra branitelja Mije Crnoje

aa_10_13645

ZAGREB, 26.01.2016. Članovi Općinskog odbora Hrvatske demokratske zajednice BiH Jajce, članovi braniteljskih udruga iz Jajca kao i Jajčani koji žive u Zagrebu i drugi prijatelji Jajca jučer su nazočili preuzimanju dužnosti novog ministra branitelja Mije Crnoje.

Prostorije ministarstva i prisutne, među kojima su bili Željko Glasnović, Ljubo Ćesić – Rojs, Željko Šiljeg, Josip Lucić, Tomislav Merčep i mnogi branitelji, kao i  ministrica socijalne politike RH Bernardica Juretić, blagoslovili su biskup sisački mons.Vlado Košić i župnik župe Sv. Josipa Damir Ocvirk.

Nakon blagoslova uslijedio je zajedničko  druženje svih prisutnih. Prvi radni sastanak  ministra i njegovih suradnika sa pripadnicima Hrvatskog vijeća obrane održan je u 14,oo sati u prostorijama ministarstva.

Jajčani su tom prigodom izrazili još jednom punu potporu ministru branitelja i uručili mu prigodne darove, jer je ministar branitelja gospodin Mijo Crnoja – Đuka dao veliki  doprinos kako za vrijeme Domovinskog rata, tako i nakon njega rodnom gradu  Jajcu.  Treba naglasiti i da je prvi radni sastanak ministra branitelja Mije Crnoje održan upravo s Jajčanima.