Jajce Zupanija SB

POSTIGNUT DOGOVOR U JAJCU, SLIJEDI USPOSTAVA VLASTI

sl2

Nakon više od sedam mjeseci pregovaranja oko konstituiranja Općinskog vijeća i implementacije izbornih rezultata,  u općini Jajce konačno je potpisan  Sporazum stranaka okupljenih u dva bloka, jednih u savez na čelu s SDA, a drugih okupljenih u koaliciji „Zajedno za bolje sutra Jajcu“. Sporazumom o suradnji u mandatnom periodu 2016-2020 uređena su načela funkcioniranja buduće vlasti i obuhvaćena sva važna pitanja vezana za općinu Jajce.

Koalicija „Zajedno za bolje sutra Jajcu“ ovim Sporazumom  potvrdila je stav koji zagovara od proglašenja službenih izbornih rezultata, a to je da bez kompromisa i međusobnog povjerenja i uvažavanja dviju strana kao ravnopravnih partnera nije moguće formirati vlast koja će trajati u mandatnom periodu 2016-2020 i koja će stvarno biti efikasna i na dobrobit svim građanima i žiteljima općine Jajce.

Koalicija se zahvaljuje svojim biračima prvenstveno na povjerenju ukazanom na lokalnim izborima i ostvarenom izbornom rezultatu s osvojenih 11 vijećničkih mandata u općinskom vijeću što ju čini relativnim izbornim pobjednikom, ali i na svakodnevnim riječima podrške i ohrabrenja upućenim za vrijeme trajanja pregovora o formiranju vlasti u općini Jajce.

 

sl2 sl1

HDZ Jajce

Hrvatska demokratska zajednica BIH narodna je stranka koja okuplja sve slojeve hrvatskoga naroda i drugih građana u BiH. Svoj program temelji na načelima kršćanske demokracije.