Jajce Zupanija SB

POZIV ZA POKRETANJEM PROCESA U OPĆINI JAJCE

slide1

Ni nakon gotovo šest mjeseci od proglašenja rezultata općinskih izbora održanih u listopadu 2016. godine, Općinsko vijeće Jajce nije konstituirano. Savez stranaka predvođen SDA-om odbija nastaviti pregovore oko pravične implementacije izbornih rezultata, te time blokira rad Vijeća.

Vijećnici okupljeni u koaliciji „Zajedno za bolje sutra Jajcu“, traže da im se omogući njihov rad i djelovanje za što su im građani i dali podršku, ali još uvijek se to nije dogodilo. Stoga, odlučili smo da se okupimo u uredu Načelnika općine te pozivamo i ostale izabrane vijećnike da nam se pridruže.

Cilj okupljanja je da se pokrenu procesi u Općinskom vijeću i omogući građanima da budu informirani o stanju u Vijeću.

Također, građani bi imali priliku da svoje inicijative, potrebe i pitanja iskažu vijećnicima koje su izabrali. Ovim putem, vijećnici Koalicije pozivaju sve izabrane vijećnike da im se pridruže u četvrtak, 27. travnja 2017. godine u 14 sati u uredu Načelnika Općine Jajce, vijećnici koalicije „Zajedno za bolje sutra Jajcu“.

HDZ Jajce

Hrvatska demokratska zajednica BIH narodna je stranka koja okuplja sve slojeve hrvatskoga naroda i drugih građana u BiH. Svoj program temelji na načelima kršćanske demokracije.