Jajce Zupanija SB

PREDSJEDAVATELJ OV JAJCE PRIMIO PREDSTAVNIKE JP „EPHZHB“ D.D. MOSTAR

IMG-cf00b65feaaea0e666d396d0880b92dc-V

Danas, 14.11.2017. godine, u svom uredu Predsjedavatelj OV Jajce gospodin Ivo Šimunović zajedno sa svojim zamjenikom Ivanom Jakeševićem te predsjednicom Kluba vijećnika koalicije „Zajedno za bolje sutra Jajcu“ primio je Generalnog direktora JP „EPHZHB“ d.d. Mostar gospodina Marinka Gilju sa suradnicima povodom obilježavanja 60 godina rada hidroelektrane Jajce I, koja zajedno s hidroelektranom Jajce II spada u  najstarije hidroelektrane u proizvodnom sustavu JP Elektroprivreda HZHB d.d. Mostar.

Razgovaralo se o svim aspektima poslovanja Elektroprivrede HZHB na prostoru općine Jajce, kao i o važnosti poduzeća za financijsku stabilnost općine, budući da je naknada za korištenje hidroakumulacijskih objekata koju Elektroprivreda HZ HB uplaćuje u općinski proračun ujedno i najznačajniji i najstabilniji proračunski prihod.

Predsjedavatelj OV Jajce gospodin Šimunović uputio je iskrene čestitke za ovaj vrijedni jubilej te poželio još mnogo godina uspješnog rada hidroelektrane.

HDZ Jajce

Hrvatska demokratska zajednica BIH narodna je stranka koja okuplja sve slojeve hrvatskoga naroda i drugih građana u BiH. Svoj program temelji na načelima kršćanske demokracije.