Jajce Zupanija SB

PREDSJEDNIŠTVO OO HDZ BIH JAJCE ODRŽALO RADNI SASTANAK S GOSPODARSTVENICIMA OPĆINE JAJCE

U četvrtak 18.veljače 2016.godine Predsjedništvo OO HDZ BiH Jajce je održalo je 2. radni sastanak s gospodarstvenicima općine Jajce – članovima HDZ BiH u dvorani za sastanke Hotela Turist 98.

Na sastanku su gospodarstvenici upoznati sa trenutnom situacijom u OO HDZ BiH Jajce, aktualnoj političkoj situaciji u općini Jajce te planovima rada OO HDZ BiH Jajce, a koji se tiču i samih gospodarstvenika.

Razmijenjena su mišljenja, te je istaknuto da je ovo samo jedan od niza sastanaka koje OO HDZ BiH Jajce namjerava napraviti u skoroj budućnosti ,u cilju kreiranja, po Hrvate općine Jajce pozitivnijeg i boljeg društvenog, političkog i poslovnog ambijenta u općini Jajce.

U toj namjeri moguće je uspjeti samo zajedničkim angažmanom i doprinosom svakog od nas .

OO HDZ BiH Jajce će raditi na ostvarenju ovih ciljeva te nastojati povezati sve karike lanca, kako bi se stvorile pretpostavke da ovi ciljevi budu i realizirani.

Sastanku je nazočila i voditeljica Službe za zapošljavanje, Ispostave Jajce gđa Vesna Ljubičić, koja nazočne informirala o Programima poticaja zapošljavanja Federalnog zavoda u 2016. Godini, program sufinanciranja zapošljavanja i samozapošljavanje osoba bez radnog iskustva u struci 2016. po Uredbi o poticanju zapošljavanja.

HDZ Jajce

Hrvatska demokratska zajednica BIH narodna je stranka koja okuplja sve slojeve hrvatskoga naroda i drugih građana u BiH. Svoj program temelji na načelima kršćanske demokracije.